Nieuwe Alpha van start in Kesteren

10 september 2020 informatieavond, start Alphacursus 17 september 2020

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha.  Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Kesteren wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Voorafgaand aan de cursus is er een informatie avond op 10 september, inloop 19.45 uur, start 20.00 uur.

In Kesteren gaat op 17 september de Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.45 uur op de P.C. Hooftstraat 10 in Kesteren. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl en op filadelfia-nederbetuwe.nl

Je hoeft je niet aan te melden, iedereen is welkom om op 10 september te komen luisteren.

De aanbevolen parkeerplaats is aan de Nedereindsestraat  ter hoogte van Het Dorpshuis in Kesteren.