Welkom bij Betuwe Zingt met Gerald en Nelinda Troost – 31/10

Met enthousiasme heeft  Filadelfia Neder-Betuwe besloten een vervolg te geven aan de Betuwe Zingt avonden die eens per maand gehouden werden in het voorjaar.Deze interkerkelijke zangavonden zijn voor velen een heerlijk ontspannen avond met muziek, zang en gezelligheid met veel bekende en soms nieuwe liederen.

De passie van Filadelfia Neder-Betuwe is grootheid van God bezingen met een diversiteit aan geestelijke liederen.

Naast de gospelzangers Gerald en Nelinda Troost wordt het zang team uitgebreid met zangers die ook de zondagse diensten ondersteunen met de samenzang. Tevens deelt Gerald een korte bemoedigende toespraak. De muzikale begeleiding  zorgt ervoor dat het publiek uitgenodigd wordt om uit volle borst mee te zingen. Deze avonden worden goed bezocht door jong en oud, daarom is de eerstvolgende avond op donderdag 31 oktober en begint om 19.30 uur en duurt ca. 70 min. Daarna is er tijd voor koffie en ontmoeting.

Adres: In het gebouw van Filadelfia Neder-Betuwe aan de P.C. Hooftstraat 10 in Kesteren.

U wordt verzocht de auto te parkeren aan de Nedereindsestraat  ter hoogte van “Het Dorpshuis”. Iedereen is welkom, de entree is gratis, een collecte voor de onkosten.