Avond vol muziek, zang en gezelligheid Gerald & Nelinda Troost.

‘Betuwe Zingt’ is een avond vol muziek en zang en gezelligheid samen met gospel zanger Gerald en Nelinda Troost.

Deze avond is op initiatief van een aantal mensen die actief zijn bij Filadelfia Neder-Betuwe. Wij houden van zingen tot eer van God en vinden het heerlijk een avond samen te organiseren voor iedereen die van zingen houdt. Wanneer Gerald de leiding heeft dan zijn leeftijdsgrenzen verdwenen, dus genieten voor alle leeftijden.

Natuurlijk zal Gerald ook zijn eigen repertoire laten horen. Hij is liedjesschrijver en zingt al vanaf zijn 15e jaar waarin hij met samen met vrienden actief was. Deze basis is uitgegroeid tot een breed scala aan activiteiten.

Gerald: “Of ik nu een lied schrijf, een coachingsgesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.”

Na vele bekende CD’s is gebleken dat Gerald geen eendagsvlieg is, hij geniet landelijke bekendheid onder een breed publiek in het land.
Gerald heeft de gewoonte om tijdens concerten de tieners en ouderen te betrekken bij het programma en volop de interactie te zoeken.

Gerald zal de samenzang leiden. En heel graag deelt hij zijn levens- en geloofslessen in een toespraak. Een boodschap voor het leven van nu, waarbij er een bijzondere klik is met de hoorders. Deze avond wordt gehouden op 30 mei en begint om 19.30 uur. In ons gebouw van Filadelfia Neder-Betuwe aan de P.C. Hooftstraat 10 in Kesteren. U wordt verzocht de auto te parkeren aan de Nedereindsestraat ter hoogte van “Het Dorpshuis”. Iedereen is hartelijk welkom, de entree is gratis, er is een collecte voor de onkosten.